Menu

Therapie

Therapie 

Soms zijn de uitdagingen in je leven groot. Misschien ervaar je dat je aan het worstelen bent met situaties of met je eigen patronen en gevoelens. Of heb je te maken met stress, overbelasting en psychische klachten. Dat doet een beroep op jou om te groeien en je te ontwikkelen. Therapie kan je helpen weer in balans te komen en om te gaan met dat wat er op je pad komt. Zodat je weer verder groeit en de keuzes kunt maken die goed zijn voor jou.
Er wordt gewerkt met gespreksvormen en oefeningen die je helpen om dichter bij jezelf te komen. Van daaruit kun je op een nieuwe manier naar jouw dilemma's te kijken. Misschien zijn er oude pijnplekken en patronen die onze aandacht nodig hebben zodat ze verder kunnen ontwikkelen. Je gaat ontdekken hoe je werkelijk wilt zijn en handelen in je dagelijkse leven. Dit geeft richting en energie aan de ontwikkeling die nodig is voor jou. Ik begeleid je graag op deze weg.

Mijn werkwijze is gevoed door diverse stromingen: mindfulness, acceptance en commitment therapie (ACT), oplossingsgericht werken, traumaopstellingen en focusing. Focusing is een methodiek die handvatten biedt om meer in balans te zijn met je gevoelservaringen. In het menu (links) vind je meer informatie over focusing.

Op het gebied van relatietherapie ben ik opgeleid tot EFT basis-relatietherapeut. Voor meer informatie over dit aanbod kun je ook kijken op www.eft.nl.

Ik ben erkend psychosociaal therapeut, aangesloten bij het NVPA (Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen) en Registertherapeut RBNG. Maak een afspraak of stel een vraag:

Mirjam van den Anker
Mail
Of bel: 06 380 38 329