Menu

Agenda

Focusing voor therapeuten, hulpverleners en coaches:

  • Basistraining Focusing30 okt. en 20 nov. 2020, Culemborg. Deze  2 daagse training zal in een grotere ruimte dan gebruikelijk gegeven worden zodat we weer met 10 tot 12 deelnemers kunnen werken met de 1,5 m. afstand.
  • Verdiepingsdag Focusing: thema Innerlijke Criticus
    27 november , Culemborg. Deze training zal in een grotere ruimte dan gebruikelijk gegeven worden zodat we weer met 10 tot 12 deelnemers kunnen werken met de 1,5 m. afstand
  • Basistraining Focusing, 5 en 26 maart 2021, Culemborg.
    Deze 2 daagse training zal in een grotere ruimte dan gebruikelijk gegeven worden zodat we weer met 10 tot 12 deelnemers kunnen werken met de 1,5 m. afstand.

Consulten individueel en voor koppels:

Geen wachtlijst 

Mogelijkheden "live" in mijn praktijk of online


Aanpassingen en beleid i.v.m. het Coronavirus:

In verband met het Coronavirus zijn op dit moment zowel live en online sessies mogelijk. Wie geen klachten heeft en geen huisgenoot heeft met koort en/benauwdheid kan live komen, rekening houdend met de 1,5 meter afstand en hygiĆ«ne. Je mag verwachten dat ik daar zorg voor draag. Krijg jij, of een huisgenoot, toch klachten en moet je je afmelden voor een geplande live-sessie, dan kunnen we de sessie vervangen door een videobellen of telefonische sessie. Als je een kwetsbare gezondheid hebt kun je ook overwegen om altijd online sessies af te spreken.

Zelf ben ik aangenaam verrast door de mogelijkheden van videobellen en ik merk dat dit door veel klanten ook zo ervaren wordt. Wel is het belangrijk dat je thuis zorgt voor een plek waar je comfortabel en rustig kunt zitten. Ik zal je instructies geven als dit nieuw voor je is.

Voor actuele informatie over trainingen kun je in de agenda kijken.
Ik wens iedereen toe verbinding en creativiteit te vinden in deze ongewone periode.Maak een afspraak of stel een vraag:

Mirjam van den Anker
Mailen
Of bel: 06 380 38 329