Menu

Agenda

Focusing voor therapeuten, hulpverleners en coaches:

  • Basistraining Focusing, 12 oktober en 4 november 2022, Culemborg.
  • Basistraining Focusing 16 november en 9 december 2002: gesloten groep voor oefentherapeuten; 1 plek open.
  • Basistraining Focusingvoorlopige planning eerstvolgende training op 5 april en 12 mei 2023, Culemborg. 
  • Verdiepingsmodule Focusing; werken met delen, 3 daagse. Deze training  wordt in 2023 gegeven. Voorlopige planning: 11 oktober, 3 november, 22 november.
    De training brengt je verdieping van basisvaardigheden en geeft je inzicht en vaardigheden om te werken met delen in focusing. Delen die aan bod komen zijn kwetsbare en jonge delen, en beschermende en verdedigende delen (zoals innerlijke critici)
  • Lesdagen Focusing als onderdeel van de OPST opleiding; voorjaar 2023. Meer informatie over deze opleiding

Consulten individueel en voor koppels:

Vanwege de zomerperiode is er op dit moment wachttijd tot ongeveer september. Soms valt er wel eens een afspraak uit en kan er dan al wel een intake gesprek gepland worden.


Aanpassingen en beleid i.v.m. het Coronavirus:

Ben je positief getest en voel je je niet ziek? Dan bel je me even en vervangen we de geplande live-sessie door online werken of een telefonische sessie. 
Ben je wel ziek dan gelden mijn gebruikelijke annuleringsvoorwaarden; bij ziek afmelden vanaf 24 uur tevoren wordt er 50% van het tarief in rekening gebracht.

Zelf werk ik graag live maar ben ik ook aangenaam verrast door de mogelijkheden van videobellen en ik merk dat dit door veel klanten ook zo ervaren wordt. Wel is het belangrijk dat je thuis zorgt voor een plek waar je comfortabel en rustig kunt zitten. Ik zal je instructies geven als dit nieuw voor je is.


Maak een afspraak of stel een vraag:

Mirjam van den Anker
Mailen
Of bel: 06 380 38 329