Menu

Agenda

Focusing voor therapeuten, hulpverleners en coaches:

  • Basistraining Focusing, 7 en 28 april 2021, Culemborg. 
    Deze 2 daagse training zal in een grotere ruimte dan gebruikelijk gegeven worden zodat we weer met 10 tot 12 deelnemers kunnen werken met de 1,5 m. afstand.
  • Basistraining Focusing, 3 en 19 november 2021, Culemborg. 
    Deze 2 daagse training zal in een grotere ruimte dan gebruikelijk gegeven worden zodat we weer met 10 tot 12 deelnemers kunnen werken met de 1,5 m. afstand.
  • Verdiepingsdag Focusing, thema Innerlijk kind. 18 juni 2021, Culemborg of Gellicum. 
  • Verdiepingsmodule Focusing, 3 daagse. Deze training is in ontwikkeling en zal in 2022 ingepland worden

Consulten individueel en voor koppels:

Tot in ieder geval begin november is er geen ruimte voor nieuwe cliënten. Wil je komen voor individuele Focusbegeleiding, dan kun je mailen met het verzoek om op een wachtlijstje te staan als je de ruimte hebt om te wachten.


Aanpassingen en beleid i.v.m. het Coronavirus:

In verband met het Coronavirus zijn op dit moment zowel live en online sessies mogelijk.  Wie geen klachten heeft en geen huisgenoot heeft met koorts en/benauwdheid kan live komen, rekening houdend met de 1,5 meter afstand en hygiëne. Je mag verwachten dat ik daar zorg voor draag. Krijg jij, of een huisgenoot, toch klachten en moet je je afmelden voor een geplande live-sessie, dan kunnen we de sessie vervangen door een videobellen of telefonische sessie. Als je een kwetsbare gezondheid hebt kun je ook overwegen om altijd online sessies af te spreken.

Zelf ben ik aangenaam verrast door de mogelijkheden van videobellen en ik merk dat dit door veel klanten ook zo ervaren wordt. Wel is het belangrijk dat je thuis zorgt voor een plek waar je comfortabel en rustig kunt zitten. Ik zal je instructies geven als dit nieuw voor je is.

Voor actuele informatie over trainingen kun je in de agenda kijken.
Ik wens iedereen toe verbinding en creativiteit te vinden in deze ongewone periode.Maak een afspraak of stel een vraag:

Mirjam van den Anker
Mailen
Of bel: 06 380 38 329