Menu

Persoonlijke ontwikkeling en levensvragen

Individuele coaching van Balans in Werk en Leven helpt je om jouw persoonlijke ontwikkeling te verdiepen. Of om weer evenwicht te brengen in je leven en in je werk. Zodat je weer goed in je vel zit én doet wat je graag wilt doen.

Er wordt gewerkt met gespreksvormen en oefeningen die je helpen om dichter bij jezelf te komen. Van daaruit kun je op een nieuwe manier naar jouw dilemma's te kijken. Je gaat ontdekken hoe je werkelijk wilt zijn en handelen in je dagelijkse leven. Dit geeft richting en energie aan de ontwikkeling die nodig is voor jou. Ik begeleid je graag op deze weg.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen:

 • Balans tussen in- en ontspanning. 
  Als je jezelf regelmatig overvraagt of het moeilijk vindt om voor voldoende balans te zorgen.

 • In balans zijn met "lastige" gedachten en gevoelens.
  Als je gedachten en gevoelens moeilijk kunt loslaten en last hebt van negatieve gedachten over jezelf of situaties. Als het soms lijkt het alsof je gedachten en je gevoelens jou de baas zijn. Of juist als je gevoelens heel ver weg zijn en je er niet gemakkelijk contact mee maakt.

 • Belemmerende patronen.
  Als je merkt dat je in bepaalde situaties steeds op dezelfde manier reageert. Je wilt dit veranderen maar je "schiet" toch steeds in hetzelfde reactiepatroon.

 • Traumaverwerking.
  Als je een traumatische gebeurtenis hebt meegemaakt die je nog belemmert in je dagelijkse handelen. 

 • Zingeving. 
  Als je weinig inspiratie en plezier in je dagelijkse leven ervaart. Of je wilt veranderingen aanbrengen in je dagelijkse werk en leven maar je hebt niet helder wat in jouw leven nu echt zin geeft.

 • Communicatie.
  Als je veel spanning ervaart in de samenwerking, conflicten hebt of bv. moeite hebt met het innemen van je plek.

 • Timemanagement en werkorganisatie. 
  Als je moeite hebt met plannen en organiseren, of je stelt b.v. je prioriteiten niet duidelijk vast.Over het algemeen zijn 4 tot 8 consulten voldoende om het afgesproken doel te bereiken